Webinars

AROS BOARD - De 7 trin

71 visninger
28. februar 2024

Invitation til webinar
De 7 trin - et værdiskabende redskab til bestyrelsen

Vi har inviteret Karina Boldsen, Founder & Ejer af AROS BOARD til at give dig et indblik i bestyrelsesmanualen De 7 trin - som nu er i en ny og opdateret version.  

Bestyrelsesmanualen, som er skrevet af Karina Boldsen og Søren Christiansen er et arbejdsredskab, der understøtter det værdiskabende bestyrelsesarbejde. Den er opdelt i to dele, hvor den første del gennemgår de 7 trin, som klæder dig på med den grundlæggende viden og forståelse for bestyrelsesarbejde, hvor der b.la. er tjeklister og spørgeskemaer for hvert trin. Anden del af manualen indeholder inspirationsartikler, hvor den nye og opdateret version har fokus på ESG.  

Hvornår: Onsdag d. 28/2 kl. 10.00-10.45

Hvad kan du forvente?

  • Karina Boldsen vil præsentere De 7 Trin samt hvordan bestyrelsesarbejdet kan optimeres ved at implementere disse trin.
  • Få et unikt indblik i, hvordan disse principper omsættes til handling og skaber reelle resultater, når Hanne Christensen fortæller om, hvordan bestyrelsesportalen og De 7 trin hjælper hende med at strukturere bestyrelsesarbejdet i hendes forskellige bestyrelser. 
  • Få viden om, hvordan jeres bestyrelse kan benytte dette konkrete arbejdsredskab. 
  • Få mulighed for at stille spørgsmål undervejs i webinaret.

Som Premium-Plan kunde hos BetterBoard, har hele bestyrelsen gratis adgang til den fulde version af Bestyrelsesmanualen - De 7 trin som e-bog direkte fra portalen.

Det er i BetterBoards DNA, at være med til at styrke bestyrelsesarbejdet med viden og værktøjer. Vi er derfor glade for at kunne tilbyde dette webinar med vores strategiske samarbejdspartner AROS BOARD, der med uddannelse og rekruttering af bestyrelsesprofiler bidrager til et professionelt og værdiskabende bestyrelsesarbejde i de danske SMV'er.