Webinars

DGI webinar - 3/11 | For medlemsklubber

19 visninger
3. november 2023

På BetterBoards webinar omkring en tidssvarende digital løsning til strukturering af bestyrelsesarbejdet i foreningen, får I en overordnet gennemgang af de muligheder vi tilbyder for at give jer overblik og let adgang til foreningens historiske og aktuelle dokumenter. 

Vi vil gennemgå de vigtigste funktioner i portalen; herunder hvordan bestyrelsesmøder oprettes og afvikles, hvordan I opretter jeres egen mappestruktur til arkivering af dokumenter, hvordan I med få klik opretter en mødebog som pdf, og hvordan I underskriver dokumenter digitalt i portalen. 

I får indblik i hvordan I slipper af med de store mængder mails og dokumenter som mange steder flyder ukontrolleret rundt på personlige computere og i fysiske mapper, til fordel for opbevaring i et sikkert og krypteret miljø.  

Så grundlæggende viser vi jer hvordan I kan skabe orden i penalhuset, og hvordan I kan spare tid omkring oprettelse af dagsordener til, og afvikling af, bestyrelsesmøder. I den forbindelse fokuserer vi også på hvordan I simpelt og effektivt får skrevet referater og får disse underskrevet af både bestyrelsesmedlemmer og administrativt personale. Samtidigt får I også indblik i hvor enkelt det er for nye bestyrelsesmedlemmer og andre tilknyttede, at sætte sig ind i foreningens historik og hvor meget I dermed letter adgangen for nye medlemmer. 

Afslutningsvis laver vi også en hurtig gennemgang af prisstrukturen, hvor vi præsenterer jer for det helt specielle tilbud til DGI-medlemmer. 

Skulle I have spørgsmål inden selve webinaret, er I velkommen til at kontakte jeres faste kontaktperson hos BetterBoard, Lars Horshauge, som træffes på tlf. 53628859 eller lh@betterboard.dk

Hvis I ikke har mulighed for at deltage i webinarerne, er der mulighed for at booke en personlig gennemgang hos Lars Horshauge.