Webinar

Webinar 1: Dit ansvar og din rolle som bestyrelsesmedlem

12. august 2024 10:00 Europe/Copenhagen

BetterBoard inviterer dig til det første webinar i serien om det værdiskabende bestyrelsesarbejde sammen med Karina Boldsen fra AROS BOARD.

Dato: 12/08
Tid: 10.00
Varighed: 45 min
Sted: Online
Pris: Gratis
Målgruppe: Alle

Dette webinar vil give dig en grundlæggende forståelse af de nøgleansvar og roller, du vil påtage dig som bestyrelsesmedlem. I løbet af webinaret ser vi på bestyrelsens funktion og dennes opgaver, samt et kig på de forskellige typer af bestyrelser der findes. Med udgangspunkt i Selskabsloven §115, vil vi belyse de juridiske krav og ansvar, der følger med rollen som bestyrelsesmedlem. Herefter vil vi se nærmere på anbefalingerne for god Selskabsledelse og gennemgå de bedste praksisser og principper for effektiv selskabsledelse. 

Vi vil også kigge på forskellene mellem et advisory board og en bestyrelse, og hvordan de forskellige roller bidrager til virksomhedens succes. Derudover vil vi fokusere på, hvordan du kan bringe dine unikke kompetencer og erfaringer i spil i bestyrelsesarbejdet, og dermed sikre, at du kan bidrage mest effektivt. Deltag og få værdifuld indsigt i, hvordan du bedst kan udfylde din rolle og sikre god selskabsledelse.

Vi ser frem til at byde dig velkommen!


Tilmeld dig ét eller flere af webinarene i serien:

Webinar 2: Orden i penalhuset
Webinar 3: Din værktøjskasse fra "De 7 trin"
Webinar 4: Hvordan sættes "det rigtige hold?"
Webinar 5: Emner til afstemning
(Afstemningen er åben til og med webinar 4)

Karina Boldsen

Founder & Ejer, AROS BOARD

AROS BOARD er et bestyrelsesnetværk for vidensdeling, sparring og kompetenceudvikling bestående af mere end 450 bestyrelsespassionerede medlemmer. AROS BOARD blev etableret i 2019 og drives af Karina Boldsen og team. Gennem netværket uddanner, inspirerer, kvalificerer og rekrutterer vi medlemmerne til det professionelle og værdiskabende bestyrelsesarbejde i danske SMV-virksomheder.

Stefan Schelde Hansen

Founder & CEO, BetterBoard

BetterBoard er en af de førende og største udbydere af bestyrelsesportaler i Danmark. BetterBoard leverer og håndterer i dag over 1500 bestyrelsesportaler til danske bestyrelser, hvor vi med dansk support og dansk udvikling hele tiden har optimal forståelse for vores kunders ønsker og behov.