Webinar

Webinar 2: Orden i penalhuset

20. august 2024 10:00 Europe/Copenhagen

BetterBoard inviterer dig til det andet webinar i serien om det værdiskabende bestyrelsesarbejde sammen med Karina Boldsen fra AROS BOARD.

Dato: 20/08
Tid: 10.00
Varighed: 45 min
Sted: Online
Pris: Gratis
Målgruppe: Alle

Dette webinar vil fokusere på vigtige aspekter af bestyrelsesarbejdet, som sikrer struktur, effektivitet og transparens i jeres bestyrelse. Gennem konkrete eksempler og praktiske råd, vil vi dykke ned i emner omkring bestyrelsens dokumenter, der danner fundamentet for bestyrelsens arbejde. Der forklares hvordan en veldefineret forretningsorden, kan hjælpe med at skabe klare retningslinjer og sikre en struktureret arbejdsproces. 

En central del af dette er bestyrelseskontrakten, som fastlægger rammerne for samarbejdet mellem bestyrelsesmedlemmerne og virksomheden. Bestyrelseskontrakten definerer rettigheder og pligter, forventninger til engagement og indsats, samt vilkår for aflønning og udtrædelse, hvilket sikrer klare retningslinjer og bidrager til et velfungerende bestyrelsesarbejde. 

Vi vil også se på ”best practice” i forhold til planlægning og gennemførelse af bestyrelsesmøder. Herunder udarbejdelse af dagsordener og referater, som er afgørende for effektiv facilitering af møder. Vi kigger ind i et andet vigtigt aspekt, nemlig bestyrelsesevaluering. Her vil vi diskutere metoder til evaluering af bestyrelsens arbejde og medlemmernes indsats, for at sikre kontinuerlig forbedring og udvikling. Derudover vil vi dække dokumenthåndtering og hvordan man effektivt håndterer og organiserer bestyrelsens dokumenter, for at sikre både tilgængelighed og sikkerhed. 

Dette webinar er perfekt for dig, der ønsker at skabe en solid og velfungerende struktur i bestyrelsesarbejdet. Uanset om du er ny i bestyrelsesarbejdet eller har mange års erfaring, vil du få værdifulde indsigter og redskaber, som kan anvendes direkte i dit daglige arbejde.

Vi ser frem til at byde dig velkommen!


Tilmeld dig ét eller flere af webinarene i serien:

Webinar 3: Din værktøjskasse fra "De 7 trin"
Webinar 4: Hvordan sættes "det rigtige hold?"
Webinar 5: Emner til afstemning
(Afstemningen er åben til og med webinar 4)

Karina Boldsen

Founder & Ejer, AROS BOARD

AROS BOARD er et bestyrelsesnetværk for vidensdeling, sparring og kompetenceudvikling bestående af mere end 450 bestyrelsespassionerede medlemmer. AROS BOARD blev etableret i 2019 og drives af Karina Boldsen og team. Gennem netværket uddanner, inspirerer, kvalificerer og rekrutterer vi medlemmerne til det professionelle og værdiskabende bestyrelsesarbejde i danske SMV-virksomheder.

Stefan Schelde Hansen

Founder & CEO, BetterBoard

BetterBoard er en af de førende og største udbydere af bestyrelsesportaler i Danmark. BetterBoard leverer og håndterer i dag over 1500 bestyrelsesportaler til danske bestyrelser, hvor vi med dansk support og dansk udvikling hele tiden har optimal forståelse for vores kunders ønsker og behov.