Webinar

Webinar 3: Din værktøjskasse fra "De 7 trin"

26. august 2024 10:00 Europe/Copenhagen

BetterBoard inviterer dig til det tredje webinar i serien om det værdiskabende bestyrelsesarbejde sammen med Karina Boldsen fra AROS BOARD.

Dato: 26/08
Tid: 10.00
Varighed: 45 min
Sted: Online
Pris: Gratis
Målgruppe: Alle

Vi vil gennemgå forskellige arbejdsmodeller og skemaer, som kan hjælpe med at strukturere og organisere bestyrelsens arbejde på en mere effektiv måde. Derudover vil vi dykke ned i strategiske værktøjer, der kan anvendes til at udvikle og implementere succesfulde strategier i bestyrelsesarbejdet. Et centralt element i webinaret vil være Strategihuset og MWB'er (Must Win Battles), som giver dig et visuelt og struktureret overblik over jeres strategiske prioriteter og mål. 

Desuden vil vi introducere årshjulet, som er et værdifuldt redskab til at planlægge og koordinere bestyrelsens aktiviteter og beslutninger gennem året. Ved at anvende årshjulet kan bestyrelsen sikre, at vigtige opgaver og deadlines bliver overholdt, og at der er en oversigt på årets bestyrelsesarbejde. 

Dette webinar er ideelt for dig, der ønsker at optimere din bestyrelses værktøjskasse og sikre en mere struktureret og målrettet arbejdsproces. Uanset om du er ny i bestyrelsesarbejdet eller har mange års erfaring, vil du få værdifulde indsigter og redskaber, som kan anvendes direkte i dit daglige arbejde.

Vi ser frem til at byde dig velkommen!

Tilmeld dig ét eller begge af de resterende webinarer i serien:

Webinar 4: Hvordan sættes "det rigtige hold?"
Webinar 5: Emner til afstemning
(Afstemningen er åben til og med webinar 4)

Karina Boldsen

Founder & Ejer, AROS BOARD

AROS BOARD er et bestyrelsesnetværk for vidensdeling, sparring og kompetenceudvikling bestående af mere end 450 bestyrelsespassionerede medlemmer. AROS BOARD blev etableret i 2019 og drives af Karina Boldsen og team. Gennem netværket uddanner, inspirerer, kvalificerer og rekrutterer vi medlemmerne til det professionelle og værdiskabende bestyrelsesarbejde i danske SMV-virksomheder.

Stefan Schelde Hansen

Founder & CEO, BetterBoard

BetterBoard er en af de førende og største udbydere af bestyrelsesportaler i Danmark. BetterBoard leverer og håndterer i dag over 1500 bestyrelsesportaler til danske bestyrelser, hvor vi med dansk support og dansk udvikling hele tiden har optimal forståelse for vores kunders ønsker og behov.